POLÍTICA DE PRIVACITAT


En compliment del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (RGPD) i en la Llei de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPD), Blink Video, S.C.C.L. descriu en la present política de privacitat com es recolliran i tractaran les seves dades.

QUI SOM

La direcció de la nostra web és: https://blinkvideo.es
El delegat de protecció de dades és:
Claudia Triolo (Blink Video, S.C.C.L.)
info@blinkvideo.es


Els nostres principis i intencions sempre aniran lligats a la legalitat i a la transparència, minimitzant la recopilació de dades a l’estrictament necessari i limitant-nos a la finalitat declarada i només sobre la base de les seves indicacions. Complim amb la legislació vigent aplicable en matèria d’analítica, galetes i publicitat, en recerca d’un Màrqueting honest i segur.

QUINES DADES PERSONALS RECOLLIM I PER QUÈ LES RECOLLIM

Formularis de contacte
No emmagatzemem les dades que introdueixis en un formulari de contacte res més que l’estrictament necessari per atendre el motiu del seu contacte. Si no hi ha relació posterior al contacte, eliminarem la conversa i les dades recollides en 30 dies. Aquestes dades són proporcionades voluntàriament per l’usuari a través de la casella de consentiment al peu del formulari, i sempre podrà modificar, eliminar i accedir a les seves dades.

Contingut incrustat d’altres llocs web
Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.
Aquestes web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

Analítica
No recopilem cap tipus de dada sensible, simplement analitzem dades del nostre públic al voltant de com utilitzen el nostre lloc, quines seccions tenen més o menys èxit, quin contingut agrada o no agrada. No emmagatzemem cap tipus de dada referent a la personalització o individualització de l’usuari.
Aquesta informació consisteix en:

  • El tipus de dispositiu usat, navegador, idioma, data, hora o la URL de referència, entre d’altres.
  • Monitorització d’errors o visualitzacions fallides.

No compartim les teves dades.

LEGITIMACIÓ

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les seves dades personals podran tractar-se sempre que:

  • Ens ha donat el seu consentiment a l’efecte d’el tractament. Per descomptat podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
  • Per requeriment legal.
  • Per existir un interès legítim que no es vegi menyscabat pels seus drets de privacitat, com ara l’enviament d’informació comercial ben per subscripció a la nostra newsletter o per la seva condició de client.
  • Per ser necessària per a la prestació d’algun dels nostres serveis mitjançant relació contractual entre vostè i nosaltres.

Quins drets tens sobre les dades
Si has deixat comentaris en aquesta web, pots demanar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots demanar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Com exerceixo meus drets?
Vostè pot, en qualsevol moment, revocar els consentiments prestats, així com sol·licitar a Blink Vídeo S.C.C.L. confirmació sobre si les seves dades personals estan sent tractades per nosaltres i, en cas afirmatiu, accedir-hi. Així mateix, pot sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat per la qual es van recollir.
Així mateix, en determinades circumstàncies, vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. També es pot oposar al tractament de les seves dades en determinades circumstàncies. Blink Vídeo S.C.C.L. deixarà de tractar les dades personals, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Finalment, quan sigui procedent, vostè podrà exercitar el dret de portabilitat per obtenir les dades en format electrònic o que es transmetin els mateixos a una altra entitat.
A aquests efectes enviar-nos un correu electrònic a info@blinkvideo.es acompanyant sempre amb una fotocòpia del seu DNI o qualsevol altre document que permeti acreditar la seva identitat.

Els requisits d’aquesta Política de Privacitat complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa pot modificar-la en qualsevol moment. Quan això passi, l’avisarem de qualsevol canvi i li demanarem que torni a llegir la versió més recent de la nostra Política de Privacitat i que confirmi la seva acceptació.